Compleet in functioneel groen ®

Boot & Co Boomkwekerijen bvba

Boot & Co Boomkwekerijen bvba is een volle dochteronderneming van Boot & Co Boomkwekerijen B.V. uit Nederland.  Het bedrijf is gevestigd in Boortmeerbeek.

 

Met een totaal areaal van ruim 120 ha en meer dan 50 vaste medewerkers behoort Boot & Co Boomkwekerijen  tot de grootste Nederlandse boomkwekerijbedrijven. Naast productie en afzet van stedelijk en landschappelijk groen in Nederland behoort de export naar tal van Europese landen al meer dan 40 jaar tot de kernactiviteiten van Boot & Co. In België verzorgt Boot & Co bvba al vele jaren zelfstandig de afzet van ons product. 

 

Boot & Co kweekt en levert al meer dan 60 jaar een compleet pakket in duurzaam geproduceerd functioneel groen. Dit gebeurt  door de gewassen daar te kweken waar dat ook het beste kan. Bos- en haagplantsoen, solitairs en een breed sortiment laanbomen op de humeuze zandgrond van de ruim 100 ha grote kwekerijen in Zundert en omgeving. Deze grondsoort staat borg voor een fijn vertakt wortelgestel dat een snelle hergroei bevordert.

 

Op de bijna 15 ha prima veengrond in Boskoop worden bodembedekkende heesterrozen, coniferen, sierheesters en de  solitairs geteeld. De gehele productie voldoet aan de eisen van 'Milieukeur'. Op deze manier wordt een zeer breed sortiment op efficiënte wijze en duurzaam geproduceerd.

Nieuws

Nieuwe Persicaria biedt oplossingen voor openbaar groen.

13-10-2016

De Persicaria amplexicaulis BONFIRE® is veelzijdig in het gebruik.

GaLaBau 2016 en Green Expo wederom succesvol

29-09-2016