Compleet in functioneel groen ®

Inkoper gezocht

Boot & Dart is een dynamisch boomkwekerijbedrijf gericht op het leveren van een totaaloplossing voor grootschalige groenprojecten in stedelijke en landschappelijke gebieden binnen heel Europa. Hoogwaardige kwaliteitsproducten, enthousiasme en oplossingsgericht denken vormen de basis van het succes. Met eigen productielocaties, met een oppervlakte van circa 130 ha, zijn wij in staat een groot deel van de producten zelf te ontwikkelen en te produceren. Wegens plotselinge uitval van de huidige Inkoper, zijn wij op korte termijn op zoek naar een enthousiaste:

 

INKOPER heesters

 

DE FUNCTIE:
Bij Boot & Dart bestaat het inkoop-team uit drie inkopers met elk hun eigen specialiteiten die ieder hun eigen productgroepen inkopen. De inkoper heesters houdt zich bezig met het inkopen van een compleet sortiment heesters, Rhododendrons en heesterrozen in pot en volle grond.

 

De functie is door het jaar heen afwisselend van aard. Je onderhoudt contacten met bestaande leveranciers en zoekt energiek naar nieuwe leveranciers in Nederland en de rest van Europa. Dit alles met het doel om tegen de meest gunstige condities een breed pakket boomkwekerij artikelen in de juiste kwaliteit te kopen. Met je kennis van de markt en voorraadontwikkeling werk je mee aan een uitgekiend opplantplan voor de eigen productie units.

 

De functie kent typische seizoensinvloeden. De drukste periodes zijn de aflevermaanden oktober-december en februari-april. Gedurende deze maanden zorg je naast het inkopen van een compleet pakket heesters met name dat de afdeling Verkoop over de juiste inkoopprijsinformatie beschikt. In deze periode is extra inzet noodzakelijk voor een goede uitvoering van de functie. In de maanden januari en mei-september verschuift het accent naar het verzamelen van marktinformatie en de coördinatie van de verwerking van deze informatie en de eigen voorraden in het systeem. De standplaats van deze functie is ons kantoor in Boskoop.

 

WIE ZOEKEN WIJ:
Je hebt minimaal MBO+ werk en denkniveau, maar inzet en commercieel gevoel zijn minstens zo belangrijk. Je hebt kennis van het heesters, Rhododendrons en heesterrozen sortiment toegepast in stedelijk en landschappelijk groen. Je bent commercieel en hebt inkoopkwaliteiten in de boomkwekerij sector. Bewezen kennis en inkoopervaring met heesters is een pre. Je bent ambitieus en hebt geen 8 tot 5 mentaliteit. Je kan in teamverband werken maar ook individueel zelfstandig functioneren. Je bent service gericht, accuraat werkend, en hebt ervaring met Word/Excel/Outlook. Ervaring met Wintree software en kennis van de Duitse en Engelse taal zijn pré’s.

 

ONS AANBOD:
Voor deze uitdagende en zelfstandige functie bieden wij je, naast een passend salaris een uitgebreid inwerkprogramma en de gelegenheid je persoonlijk verder te ontwikkelen in onze professionele organisatie met een prettige werksfeer. Pensioenopbouw conform de CAO Open teelten Boomkwekerij bij het bedrijfspensioenfonds voor de landbouw (BPL) en aanvullende ziekteverzuimverzekering etc. via Sazas (zie www.Colland.nl )

 

De functie heeft 25 vakantiedagen. Daarbovenop is Boot & Dart gedurende de twee weken van de kerstvakantie formeel gesloten. Van een Inkoper verwachten wij echter o.a. wel dat hij gedurende deze periode regelmatig zijn mail checkt op urgente berichten.

 

HOE TE REAGEREN:
Wie durft deze uitdagende functie bij ons ambitieuze bedrijf aan? Aarzel niet en stuur voor uiterlijk 21 juli 2017 een mail met CV en een korte motivatie naar pz@bootendart.nl t.a.v. dhr. J.P. de Vries. Deze zal vertrouwelijk behandeld worden. Voor vragen over deze functie kunt u terecht bij dhr. J.P. de Vries: T 06 538 172 40.

 

< Terug

Selectie- en Bestelprogramma

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
> Aanmelden
> Wachtwoord vergeten