Compleet in functioneel groen ®

Boot & Co

Met een totaal areaal van ruim 120 ha en meer dan 50 vaste medewerkers behoort Boot & Co Boomkwekerijen bv tot de grootste Nederlandse boomkwekerij. Naast productie en afzet van stedelijk- en landschappelijk groen in Nederland behoort de export naar tal van Europese landen al meer dan 35 jaar tot de kernactiviteiten van Boot & Co.

 

Hoofdkantoor Boskoop

 

Organisatie

Onze verkoopadviseurs zijn met hun praktische kennis van product, toepassing en onderhoud uitstekende gesprekpartners, zowel voor leidinggevenden en uitvoerenden bij overheden en instellingen, aannemers en landschapsarchitecten, als voor de verantwoordelijke politici. Samen met de collega’s van de binnendienst vormen de verkoopadviseurs een hecht professioneel team dat borg staat voor hoge kwaliteit in product en dienstverlening.

 

Kwaliteit komt voor Boot & Co op de eerste plaats. Dit geldt natuurlijk ook voor de dienstverlening, die het gehele traject bestrijkt. Van het beantwoorden van offertes tot orderverwerking en logistieke planning. Zowel in als buiten het seizoen worden uw orders op de afgesproken tijd geleverd, ook dat is duurzaam werken. Door het complete pakket en de geboden dienstverlening is Boot & Co de ideale partner voor de totale realisatie van uw beplantingsprojecten.

 

Doordat het gehele traject in eigen beheer geschiedt, van rooien tot aflevering, kan

Boot & Co in de afleveringsfase een korte doorlooptijd realiseren. In de 4500 m² grote, geconditioneerde verzendloodsen met mistsysteem in Zundert, die tevens is voorzien van een laadkuil en twee dockshelters, kunnen zowel grote laanbomen als kleinere partijen en pallets snel en efficiënt geladen worden.

 

Boot & Co is onderdeel van de Boot & Dart Group

Selectie- en Bestelprogramma

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
> Aanmelden
> Wachtwoord vergeten